1
2
3
4
1

mooie mahonie tafel met bijpassende stoelen naar eigen keuze bekleed of juist heel moderne stoelen dat is aan u hoe u zicht thuis voelt. Wij zoeken regelmatig naar bruikbare meubelen voor uw eet-, of werkkamer. Zet en eens een mooie vaas op met rijkelijk boeket of een kristallen schaal op voet met een fleurige fruitcombinatie.

2

een mooie spiegel of schilderij maakt de plek boven uw schouw helemaal af. Deze engelse butlerspiegel is een mooi ornament en heel decoratief. We hebben een keur aan leuke butlerspiegels uit Engeland voor een chique en speels beeld.

3

wij verzorgen uw lijstwerk voor prenten, kaarten, aquarellen, oliedoeken. U kunt kiezen uit veel soorten houten lijsten met of zonder passepartout en normaal of speciaal glas.

4

hele grote kabinetten zijn misschien een beetje uit de mode geraakt maar in een groot en hoog huis als deze moet u haast wel naar verhouding een mooie grote kast toepassen. Ook voor kleinere ruimten heeft Via Via mooie ladenkasten en andere mahonie meubelen met een hoog praktisch nut.

In dit mooie koopmanshuis kregen wij de opdracht de gordijnen en optreksystemen te verzorgen alsmede de levering van het grootste deel van de inrichting. Ook de kleurkeuze hoort daarbij. Het geheel is heel luchtig en heeft wel de grandeur van een mooi klassiek huis. Rekenend met de lichtinval en de smaak van de bewoners kwamen we tot een mooi geheel. Diverse foto’s laten zien dat we hebben gekozen voor warm mahonie of eiken met een oranje gloed van goede waslagen, natuurlijke materialen zoals zijde voor de gordijnen en linnen voor de optreksystemen om wel voldoende licht binnen te krijgen. Uiteraard staan wij ook garant voor het invullen met mooie accessoires nieuw, antiek en vintage. Wij kunnen alles verzorgen voor uw inrichting tot verf, tapijten, behang, lampenkappen en lampen aan toe.