1
2
3
4
1

vloerkleden kunnen wij maken op maat met lederrand of andere keuze. Door een kleed toe te passen markeer je de gebruiksplek en doet veel gezelliger aan. Een standaard kleed is natuurlijk wat gunstiger in prijs.

2

Wat is nou gezelliger en sfeervoller dan een mooie mahoniehouten uittrektafel. De keuze van de stoelen kan heel divers zijn: modern of bijpassend antiek. Belangrijk bij de wat langere tafels is de hoogte en let op dat u een uittrektafel kiest die niet doorgezakt is of geheel gerestaureerd.

3

Bij ons kunt u liefst op afspraak uw gehele huis laten inrichten met gordijnen en optrek systemen. Al naar gelang uw wensen kunnen wij kijken wat bij u mogelijk is en wat de beste keuze is. Wij hebben stoffen van diverse stoffenhuizen, in zijde, wol, combinatiestoffen in de meest uiteenlopende prijsklassen. Een gordijn geeft een bepaalde sfeer en huiselijk gevoel en moet passen bij uw persoonlijkheid en sfeer van het huis. De ophanging kan klassiek of heel modern met diverse systemen.

4

Wij verkopen behang van diverse huizen en vooral de firma Elitis heeft heel bijzondere bekledingen van natuurvezels, bamboo en zeegras.Met relatief weinig kosten is uw muur gerenoveerd en geeft een belangrijke sfeer in uw kamer. Verven met een van onze kalkverven kan natuurlijk ook maar een structuur of natuurlijk materiaal is onevenaarbaar.

In Engeland wonen en toch de eetkamer door Via Via laten inrichten dat kan hoor ! We hebben een mooie mahonie uittrektafel gezocht die niet door ging zakken ookal geheel uitgeschoven, de mahonie meubelen zoals etagière , linnenpress, sidetable zijn gevonden en de stoelen gestoffeerd. De zijde overgordijnen werden gekozen bij Lorca en het heel aparte bamboo behang was van èlitis. Weer een opperst tevreden klant en op naar het volgende project.