1
2
3
1

Via Via kan naar wens clubfauteuils, oorfauteuils, banken, hockers en eetkamerstoelen laten maken met de stof naar uw keuze of wellicht wenst u onderhoudsvrij rundleder: het is maar net wat u fijn vind.

2

lampenkappen in diverse verhoudingen uitvoeringen en stofsoorten. Neem vooral uw lampvoet mee dan met behulp van paskappen kiezen we samen met u de perfekte kap of het nou om een plakkap of naaikap gaat. Uw eigen stof, een keuze uit diverse stalenboeken of zelfs behang behoren tot de bekledingsopties.

3

Via Via maakt uw gordijnen op maat, met of zonder voering, keuze uit heel veel stoffenhuizen, met of zonder accenten als greepranden, passementen en koorden. Samen met u komen we tot een mooi gordijn wat past bij uw huis en maken een ruimte tot een compleet geheel.

Een relatie had de wens in Schotland een werk-, en recreatiehuis te hebben waar de sfeer van de streek overeind bleef maar dat het toch een gezellig en praktisch huis moest worden. Na alles in te meten en de bouw-, en verbouwplannen te hebben doorgenomen zijn alle gordijnen, meubelen, lampen en lampenkappen in één keer door ons naar Schotland gebracht om een cosy interieur te maken. Vooraf hebben we het mooie schotse tartan tapijt door Schotten laten opmeten en op de trap en bovenverdieping laten stofferen met mooi ondertapijt. Alles is op elkaar aangepast en geeft een huislijk gevoel.