Via Via | Antiek & Interieur

Een rode klok aan de doorgaande weg van Deventer naar Zutphen. Dat is de blikvanger die hoort bij Via Via, een antiekwinkel annex koffie- en theeschenkerij. Hier kunt u de tijd nemen om te genieten van de huiselijke sfeer die zo kenmerkend is voor onze winkel.

In wat rond 1900 een kruidenierszaak was, worden nu oude mahoniehouten meubelen en diverse gebruiksartikelen verkocht. Het is eigenlijk een mix van antiek, oude en nieuwe meubelen en gebruiksvoorwerpen met het accent op kwaliteit. Dit alles gelardeerd met een scala aan hedendaagse en soms trendy geschenkartikelen. Ons motto is dat er voor iedereen iets moet zijn dus voor jong en voor oud en voor iedere beurs. U kunt al voor een mooi pakje servetten of zakdoeken terecht vanaf 95 cent, maar heeft u een prachtige kristallen bokaal in gedachten dan kan dat ook. Oud en nieuw gaan bij ons hand in hand!

In onze koffie- en theeschenkerij kunt u genieten van een verse cappuccino of een espresso met een stuk eigengemaakt appelgebak. Ons appelgebak is enkele jaren geleden als nummer 4 geëindigd in de landelijke Appeltaartentest van het Algemeen Dagblad!

Openingstijden Via Via

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 11.00 – 17.00